Z říše zvířat – 3. kolo soutěže Fotka měsíce Nikonblogu právě začíná!

Únorové kolo naší soutěže bylo sice na téma Makrofotografie (jméno výherce zveřejníme ve středu 6. 3. 2019), nicméně zvířátek – byť převážně z hmyzí říše – zde byla spousta. Ne, že bychom chtěli na jednotlivá témata navazovat, ale tentokrát se to náhodou podařilo. Název tématu na měsíc březen totiž zní: Z říše zvířat.

Boxer Dolce

Do příspěvku k březnovému kolu na facebookové stránce Nikonu – zde – tedy přidávejte svoje fotografie se zvířecí tématikou. A to je také jediná podmínka, kterou vám klademe. Jinak může jít o zvířata domácí či divoká, zavřená v zoologické zahradě, lesní oboře nebo se volně pohybující pustinou, zvířata nám důvěrně známá i cizokrajná, savci, ryby, plazi, ptáci a koneckonců… klidně i ti hmyzáci.

Spíše než na to, je-li zvíře na vaší fotografii co nejvíce exotické, se raději zaměřte na výtvarnou stránku fotografie, světlo, kompozici a zachycení výjimečného okamžiku. Nechceme po vás popisné fotografie do atlasu zvířat, ale fotografie s velkým F – jistě víte, jak to myslíme.

Svoje snímky jako obvykle nezapomeňte označit tagem – pro toto téma: #nikonblog032019. Autor nejlepší zvířecí fotografie získává kšiltovku Nikon a… postupuje do celoročního finále o poukaz na fototechniku značky Nikon v hodnotě 30 000 Kč. Těšíme se na vaše snímky!

Kšiltovka Nikon


Podrobné podmínky soutěže Fotka měsíce Nikonblogu najdete zde

Sdílej

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *