Větší obláčky pro vaše fotografie – Zoner Photo Cloud navyšuje kapacitu zdarma

Letos v červenci jsme vás informovali o spuštění služby Zoner Photo Cloud, čili o cloudovém úložišti implementovaném v tuzemském softwaru pro digitální fotografie Zoner Photo Studio. Čtěte zde. Vypadá to tak, že si uživatelé tuto službu oblíbili, protože Zoner software nyní přichází s příjemným upgradem.

Takzvaný Základní plán, tedy „fotoklaud“, který je pro všechny uživatele ZPS X zdarma, se navyšuje z původních 5 GB hned čtyřikrát – na 20 GB. To je příjemné. Další tarify od 50 GB do 1 TB pak zůstávají na původních „letních“ cenách, sjednat si stále můžete také individuální plán.

Zoner Photo Cloud navyšuje kapacitu zdarma

Mraky v Katalogu

Druhou novinkou podzimního upgradu Zoner Photo Cloudu je možnost propojení tohoto úložiště s Katalogem Zoner Photo Studia. To sebou přináší klasické výhody katalogu, jako je prohlížení fotografií (respektive jejich náhledů) offline, ale hlavně lepší práci s organizací snímků, jejich tříděním a vyhledáváním pomocí klíčových slov a dalších atributů.

Stále platí, že vaše data uložená v Zoner Photo Cloudu jsou šifrovaná pomocí SSL certifikátů a zabezpečená proti odposlechu. Díky přístupu pouze prostřednictvím ZPS X je vyloučen únik prostřednictvím cizích aplikací a tak nehrozí zašifrování dat ransomwarem. Data jsou uložena na serverech v ČR na několika oddělených úložištích v zabezpečených serverovnách sesterské divize Zoner software – Czechia. Dobrou zprávou pro bohémské fotografy také je, že Zoner Photo Cloud má i koš – který „drží“ smazaná data 30 dní.

Zdroj: Zoner software

Sdílej

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *