Meteorologie v hlavní roli – dubnové kolo soutěže Fotka měsíce Nikonblogu právě spuštěno!

Nevím jak vám, ale mně v poslední době dny jaksi rychle ubíhají. Málem jsem nezaznamenal první jarní den, a to, že se ze soboty na neděli měnil čas, jsem zjistil až poté, co mi každé druhé hodiny v bytě ukazovaly jiný čas. Nedávno byl Nový rok a ráz naráz je tady duben. A s ním i čtvrté kolo naší soutěže Fotka měsíce Nikonblogu. Jak dopadlo kolo třetí, to se dozvíte hned, jakmile vyhodnotíme vaše fotografie – výsledky očekávejte ve středu. Dnes, prvního apríla, ale vyhlašujeme nové kolo. Jaké je téma pro měsíc duben 2019?

Foto Jaroslav Jelínek (účastník 1. kola 2019)
Foto Jaroslav Jelínek (účastník 1. kola 2019)

Počasí. Ano, prostě počasí. Rádi bychom viděli vaše fotografie, ukazující proměnlivost a často i nevyzpytatelnost povětrnostních podmínek. Nemusí to ale být jen živelné pohromy, sníh v létě či rozkvetlé stromy v zimě. Mnohem těžší je zachytit „normální“ počasí tak, aby ve fotografii nehrálo bezvýznamnou roli. Počasí se skládá z mnoha faktorů: slunce, mraky, mlha, déšť, sníh, ale také třeba vítr. Sám o sobě neviditelný, svými důsledky se však projevující různými způsoby. Počasí je zkrátka velmi pestré, a stejně pestrými fotografiemi, které nám do soutěže pošlete, bychom se rádi pokochali.

Tag pro 4. kolo je #nikonblog042019 – nezapomeňte jím označit svoje „meteorologické“ snímky. Autor nejlepší fotografie získává kšiltovku Nikon a postupuje do celoročního finále o poukaz na fototechniku značky Nikon v hodnotě 30 000 Kč. Těšíme se na vaše fotografie!

Kšiltovka Nikon


Podrobné podmínky soutěže Fotka měsíce Nikonblogu najdete zde

Sdílej

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *