Fotka Nikonblogu očekává vaše probouzení

Probouzení je téma 3. kola soutěže Fotka Nikonblogu, které však zatím spíše tak trochu spí. Vašich snímků je zde poskrovnu, přestože příroda na nic nečeká a své scenérie nabízí všem fotografům v plné kráse. Do konce června, a tedy i do konce 3. kola, zbývá už jen 14 dní a víkend. Nepropásněte svou šanci uspět ve Fotce Nikonblogu!

Nikon Z f pro nejlepšího

Neznám fotografa, který by odolal necvaknout si krásnou jarně letní scenérii nebo třeba přírodní detail. Právě toto období, kdy slunce ještě není na obloze tak vysoko, je k tomu snad ideální. Ale i kdybyste byli tak zaneprázdněni, že vám na procházku přírodou nezbude ani troška času, pravidla naší soutěže nezakazují použít ani archivní snímky.

Autoři tří nejlepších fotografií získávají dárek od společnosti Nikon, a hlavně, automaticky postupují do celoročního finále, ve kterém se hraje o nádherný fullframový Nikon Z f. To už stojí za pokus, co říkáte?

Podrobné zadání 3. kola Fotky Nikonblogu najdete v našem článku, své fotografie, kterých může být až pět (čímž lze mimochodem zvýšit svou šanci na úspěch), vkládejte do tohoto příspěvku ve facebookové skupině Nikon. Těšíme na vaše fotografie!

Foto Květa Novotná
Foto Květa Novotná
Foto Petra Písařovicová
Foto Petra Písařovicová
Lukáš Najman – Svítání
Lukáš Najman – Svítání
Foto Libor Hromádka
Foto Libor Hromádka

Sdílej

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *