Fotka měsíce Nikonblogu – květnové kolo zahájeno. Jaké je májové téma?

Květen čili Máj je sice lásky čas, my jsme však při výběru témat pro páté kolo naší soutěže Fotka měsíce Nikonblogu nechtěli být až tak tradiční. Prvního května je také Svátek práce, tak že by toto byl námět? Ne, ani toto téma jsme nezvolili. Neprošla ani svatební fotografie, byť v květnu se koná nejvíce sňatků z celého roku. Tak co tedy? Jaké téma jsme pro páté kolo vymysleli? Nebudu vás napínat, celý jeho název zní:

Svoboda pod širým nebem – člověk v přírodě

Podle Českého statistického úřadu žije zhruba 70 % lidí Česka ve městech. Což je docela hodně. O to více z měst velmi rádi alespoň na čas – na víkend, na dovolenou – utíkáme… do přírody. Příroda nám poskytuje vytoužený klid, čistý vzduch, její krása nás nepřestává udivovat, její majestátnost nás naplňuje úctou, zde si uvědomujeme, jak je člověk ve skutečnosti nicotný. Jezdíme sem odpočívat nebo doslova lenošit, opékat buřty, koukat na hvězdy, ale také třeba sportovat. Turisté prošlapávají boty na lesních stezkách, horolezci slézají každou skalku, skálu či ledovec, bajkeři jezdí přírodou na kolech. A rybáři sedí u vody a trampové u ohně. Nebo se jen tak povalují v hamace :-)

Relax v přírodě :-)
Relax v přírodě :-)

Do přírody sebou samozřejmě nosíme svoje fotoaparáty. Ukažte tedy nám i ostatním soutěžícím, jak trávíte tuhle svobodu pod širým nebem, jak fotíte lidi v přírodě. „Workflow“ je stále stejné – svoje fotografie označené tagem #nikonblog052019 nahrejte k příslušnému příspěvku ve facebookové skupině Nikon – zde. Autor nejlepší fotografie získá praktickou termotašku Nikon, a postupuje do celoročního finále o poukaz na fototechniku Nikon v hodnotě 30 000 Kč.

Těšíme se na vaše fotografie!

Termotaška Nikon – cena pro vítěze 5. kola soutěže Fotka měsíce Nikonblogu
Termotaška Nikon – cena pro vítěze 5. kola soutěže Fotka měsíce Nikonblogu

Abych ale nezapomněl! Vyhodnocení dubnového kola zveřejníme tento pátek 3. května 2019 – sledujte Nikonblog.cz.


Podrobné podmínky soutěže Fotka měsíce Nikonblogu najdete zde

Sdílej

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *