Změna autorizovaného servisu pro fotoaparáty Nikon COOLPIX v ČR a SR

Počínaje dnem 1. 10. 2014 je ustanovena společnost VSP Data a.s. jediným a oficiálním autorizovaným servisním centrem pro veškeré kompaktní fotoaparáty COOLPIX značky Nikon pro Českou a Slovenskou republiku. Ve věci reklamace v rámci záručních podmínek nebo žádosti o stanovení cenového rozpočtu opravy a případné provedení placené zakázky se obracejte přímo na níže uvedené kontakty společnosti VSP Data a.s.

VSP Data

Veškeré kompaktní fotoaparáty s označením COOLPIX zasílejte rovnou na adresu společnosti VSP Data a.s. Společnost je možné kontaktovat i osobně na uvedené adrese. Otevírací doba společnosti je uvedena na jejích oficiálních internetových stránkách, kde můžete rovněž sledovat průběh vaší zakázky.

VSP Data, a.s.
Údolní 2188, 390 64 Tábor, Česká republika
tel.: +420 381 489 821
e-mail: nikonservis@vspdata.cz
www.vspdata.cz

Při uplatnění reklamace v rámci záručních podmínek společnosti Nikon bude společností VSP Data a.s. vyžadováno splnění všech záručních podmínek společnosti Nikon uvedených na záručním listě. V případě nesrovnalostí kontaktujte prosím rovnou prodejce, se kterým jste v záručním vztahu vyplývajícím ze zákona na ochranu spotřebitele.

Všechny ostatní produkty společnosti Nikon, které na sobě nenesou označení COOLPIX zasílejte nadále do autorizovaného servisního střediska Nikon spol. s r.o. v Praze.

Veškeré kontakty najdete na webu Nikonu zde (detaily v sekci Autorizovaný servis)

Sdílej

10 komentáře

  1. fotoaparát sa nedá zapnúť -batéria je nabitá.ráno po fotografovaní sme ho vypli a poobede a už nedal zapnúť.Prosím poraďte,či nie je niekde chyba v nastavení alebo čo spraviť.
    Ďakujem za radu
    Szécsényi

  2. Juraj Szécsényi: S tímto dotazem se prosím obraťte přímo na servis Nikonu. Děkujeme za pochopení.

  3. Prosím o informaci, zda je možno zaslat k Vám k opravě Nikon Coolpix S9500 – problém s otvíráním na focení. Prosím i předběžnou cenu opravy.

    Děkuji a přeji pohodový den

    Dana Lysáková

  4. Lysáková Dana: Dobrý den, s tímto dotazem se musíte obrátit přímo na servis Nikonu. Na Nikonblogu vám bohužel neumíme odpovědět ani pomoci. Děkuji za pochopení.

  5. Zdravím vás potřeboval bych zprovoznit blesk u Nikon Coolpix L110…bylo by to možné? děkuji za odpověď.Hostynek

    1. Dobrý den, s tímto dotazem se musíte obrátit na samotný servis. My na Nikonblogu vám bohužel neumíme odpovědět.

  6. Dotaz, je možná výmena krytu batérie na fotoap. coolpix L25 . cenu a postup pri zaslaní?

  7. Prosím Vás o radu,jestli je možné na Nikon 1 V1 dát konventor pro objektivy Minotla MD na tento Nokon1 V1.Redukce jsou na trhu MD na Nikon 1.V1 menu Nikon 1 V1 není uvolnění závěrky bez objektivu.Sdělte mi prosím zda tento Nikon pracuje i bez toho.
    Děkuji Kutišová Věra

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *