Začínáme s fotoaparáty Nikon – online. Kurz, který můžete vyhrát

Několikrát jsem na Nikonblogu psal o tom, jak Nikon škola nikdy nezavírá. Myslel jsem tím samozřejmě běžné školní prázdniny. A byla to vždy pravda. Až přišla protipandemická opatření a zavřely se všechny školy. Když všechny, tak všechny, bohužel tedy i Nikon škola. Vzdělávání na všech typech škol přešlo – většinou k nelibosti rodičů – do onlajnu. Fotografické kurzy však není dost dobře možné provozovat přes monitor. Alespoň všechny tedy ne. Lektoři Nikon školy připravili alespoň základní kurz online – Začínáme s fotoaparáty Nikon.

Z kurzů Nikon školy
Z kurzů Nikon školy

Stačí jedna fotka

Kurz Začínáme s fotoaparáty Nikon (Online) je zatím vyhlášený na dva termíny:
22. 11. 2020 a 9. 12. 2020, vždy od 15.00 do 19.00 hodin.
Výuka bude probíhat přes platformu Zoom, čili v dnešní době běžný komunikační prostředek. Online kurz pod vedením zkušeného lektora Filipa Bartáka stojí 500 Kč… ovšem budete-li chtít, nemusíte platit nic. Tedy alespoň tři nejlepší účastníci soutěže #chcinakurzsnikonem.

Podmínky soutěže jsou velmi jednoduché. Stačí v době konání soutěže od 11. 11. do 20. 11. 2020 nahrát na svůj instagramový profil jakkoukoliv fotografii na jakékoliv téma – pochopitelně vlastní, autorskou. Fotku je třeba také opatřit hashtagem #chcinakurzsnikonem a také označit a sledovat profil @nikon_cz_sk. (Fotografie je nutné na Instagram nahrávat s nastavením soukromí „Veřejný“.)

Lektor Filip Barták s účastníky kurzů Nikon školy
Lektor Filip Barták s účastníky kurzů Nikon školy

Vyhlášení tří výherců kurzu Začínáme s fotoaparáty Nikon (Online) se uskuteční nejpozději do 20. 11. 2020 zde na Nikonblogu, a také na facebookových a instagramových profilech Nikonu. No a o dva dny později už mohou tři z účastníků soutěže virtuálně nastoupit na výuku.

Patříte-li mezi zkušenější fotografy, kteří by takovýto kurz nevyužili, řekněte o něm alespoň svým známým. Stačí jednoduše sdílet tento článek na sociálních sítích. Vzdělání musí pokračovat i v této nelehké době.


Podrobné podmínky fotografické soutěže #chcinakurzsnikonem


 

Sdílej

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *