Soutěž Environmental Photographer Of The Year také s Nikonem

Amsterdam, Nizozemsko, 28. dubna 2021: Společnost Nikon se spojila s organizací CIWEM a sítí WaterBear pro realizaci fotografické soutěže Environmental Photographer of the Year – do které lze nyní posílat příspěvky. Tato každoročně pořádaná soutěž, která slaví své čtrnácté výročí, oceňuje nejlepší snímky v oblasti životního prostředí – od dopadů lidské činnosti na planetu až po inspirující udržitelný život. 

Soutěž představuje mezinárodní platformu pro zvýšení povědomí o problémech životního prostředí, které ohrožují naší planetu. Své tvůrčí, rezonující a k zamyšlení vedoucí snímky mohou poskytnout profesionální i amatérští fotografové, kteří mohou získat ocenění, finanční odměnu nebo působivou sadu vybavení řady Nikon Z*. Vstup do soutěže je zdarma a soutěž probíhá v osmi kategoriích – včetně čestného titulu Environmental Photographer of the Year 2021.
 

Soutěž Environmental Photographer Of The Year také s Nikonem


Vítězné snímky se stanou součástí exkluzivní výstavy u příležitosti Konference OSN o změně klimatu v listopadu 2021 (COP26). Výstava Environmental Photographer of the Year 2021 bude rovněž putovní v rámci organizací Nikon Europe, CIWEM a sítě WaterBear.  

Julian Harvie, Head of Marketing u společnosti Nikon Northern Europe, komentuje: 

„Výrobky Nikon v rukou nejlepších světových fotografů byly přítomny v srdci mnoha nejdůležitějších dějinných událostí posledních sta let. Poskytnout fotografům a videografům vše potřebné pro vyhledání a zachycení těchto okamžiků, realizaci jejich tvůrčích vizí a osvětlení nepopsatelného je dlouhodobě středem snažení naší značky. Mezi nejdůležitější témata současné doby patří změna klimatu a ochrana našeho životního prostředí. Jsme potěšeni, že můžeme podpořit tuto úžasnou soutěž spolu s organizací CIWEM a sítí WaterBear a znovu tak zdůraznit schopnost fotografie měnit svět.“

Pro získání více informací a vstup do soutěže Environmental Photographer of the Year 2021 navštivte stránku Epoty.org. 

Snímky do soutěže lze poskytovat do 31. července 2021 a vyhlášení vítězů soutěže proběhne u příležitosti COP26 v listopadu 2021.

Síť WaterBear

WaterBear je první sítí svého druhu: zdarma dostupná interaktivní platforma pro video a digitální tvorbu, určená k podpoře Cílů udržitelného rozvoje OSN. Tohoto cíle se snaží dosáhnout prostřednictvím inspirujícího obsahu, špičkových technologií usnadňujících akce a globální sítě partnerů. Jedinečným způsobem umožňuje pozorovatelům provádět okamžité přímé akce na podporu nevládních organizací na celém světě a vytvářet lepší budoucnost pro naši křehkou planetu.

Přejděte Waterbear.com nebo stahujte prostřednictvím App Store či Google Play

Společnost CIWEM

Autorizovaná instituce správy vodních zdrojů a životního prostředí (CIWEM) je nezávislé profesionální těleso a registrovaná charitativní organizace se statutem „Royal Chartered“ ve Spojeném království, které působí mezinárodně v oblasti rozvoje správy vodních zdrojů a životního prostředí. CIWEM reprezentuje komunitu 30 000 profesionálů sdílejících vizi bezpečného a udržitelného světa. Více informací naleznete na stránce Ciwem.org.

Vysvětlivka
* – Konkrétní vybavení darované v rámci ocenění bude vybráno společností Nikon. Balíček výrobků pro 1. cenu obsahuje následující: Jedno tělo fotoaparátu Nikon Z 7II, jeden objektiv NIKKOR Z 24–70 mm f/2,8 S, jeden objektiv NIKKOR Z 70–200 mm f/2,8 VR S a jeden objektiv NIKKOR Z 14–24 mm f/2,8 S.

Sdílej

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *