Nikon škola znovu živě – letní kurzy čekají na zájemce

Aktuální rozvolnění protiepidemiologických opatření, které – jak všichni doufáme – není jen dočasným, mimo jiné přineslo také obnovení „živých“ kurzů Nikon školy. Ať jdu k šípku se školou, když jsou prázdniny? Vy už jste na online výuku zapomněli, že? Ne, vážně, Nikon škola nepředstavuje otrocké biflování nezáživné látky, nýbrž pravý opak – učení a zdokonalování se v tom, co vás nejvíc baví – ve fotografování. Jaké kurzy tedy můžete v letošním létě absolvovat?

Z kurzů Nikon školy | Ilustrační foto
Z kurzů Nikon školy | Ilustrační foto

Každý někdy začínal

V červenci je k dispozici ještě několik volných míst v kurzu Začínáme s fotoaparáty Nikon v pražské centrále Nikonu na Zbraslavi.
Zrcadlovky nebo mirrorless fotoaparáty Nikon nejsou žádné fotomobily – jsou to špičkové fotoaparáty se spoustou funkcí, které je dobré uživatelsky zvládnout. Pod vedením zkušeného lektora a fotografa Filipa Bartáka se kromě toho na tomto workshopu naučíte také pracovat s důležitými veličinami, jako je clona, čas či ISO, a zjistíte, jak nastavit fotoaparát v běžných i méně obvyklých situacích. 

Podrobnosti o kurzu Začínáme s fotoaparáty Nikon, včetně online přihlášky, najdete zde.

Z kurzů Nikon školy | Ilustrační foto
Z kurzů Nikon školy | Ilustrační foto

Do ZOO či do Ekvádoru?

Ve druhém prázdninovém měsíci, v srpnu, si můžete mezi kurzy Nikon školy vybírat. Pokud patříte mezi pokročilé fotografy a jste fanoušky focení přírody v exotických destinacích – a máte v srpnu více než 14 dní volna – máme pro vás výzvu Expedice Ekvádor 2021. S fotografem Liborem Vaicenbacherem se můžete podívat do země, která patří mezi státy s největší koncentrací rozličných forem života.

No a pokud nemáte tolik času (a upřímně řečeno, také nutný rozpočet), klidně zůstaňte v Česku. V sobotu 14. srpna můžete vyrazit do pražské ZOO na workshop Začínáme fotografovat v ZOO, a hned v neděli patnáctého si pak střihnout Základy portrétní fotografie, opět konané v Nikonu na Zbraslavi.

O 14 dní později, v sobotu 28. 9. 2021, můžete taktéž pod vedením Filipa Bartáka v pražské zbraslavské centrále Nikonu absolvovat kurz Základy produktové a makro fotografie, v jehož krátké charakteristice se mimo jiné píše:

Naučené znalosti a dovednosti fotografování produktů můžete využít například při vytváření obsahu vašeho e-shopu, nebo při prodeji vašich výrobků.

To nezní špatně, co říkáte?

Z kurzů Nikon školy | Ilustrační foto
Z kurzů Nikon školy | Ilustrační foto

Pokud je váš kalendář pro oba prázdninové měsíce zaplněný, nevěšte hlavu, Nikon škola pokračuje dalšími kurzy v září. Sledujte web Nikon školy, facebookovou stránku Nikon a také Nikonblog.cz. Zcela jistě vám některý z budoucích termínů bude vyhovovat.

Sdílej

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *