Koncem září za Nikonem na Photokinu 2018

Největší evropský foto a video veletrh Photokina, který se každý sudý rok koná v německém Kolíně nad Rýnem je za dveřmi. Za necelé tři týdny se ve středu 26. září otevřou brány výstaviště Koelnmesse, které bude návštěvníky Photokiny hostit do soboty 29. září 2018. Nikon u toho samozřejmě chybět nebude – najdete jej tradičně v pavilonu 2.2. Takže rychle zarezervovat letenky či naplánovat trasu autem, zajistit ubytování, a… nezapomeňte si také včas koupit vstupenky, které jsou v předprodeji – zde – levnější nežli potom na samotném výstavišti.

Photokina 2018

Tisková zpráva

Společnost Nikon se opět chystá zaujmout ústřední postavení na největším světovém fotografickém veletrhu Photokina v Kolíně nad Rýnem. Návštěvníci budou mít přímý přístup k nejnovějším výrobkům včetně možnosti shlédnutí nově uvedených fotoaparátů mirrorless formátu FX s bajonetem Nikon Z, objektivů a adaptéru bajonetu.

Návštěvníci stánku společnosti Nikon v pavilonu 2.2 si budou rovněž moci vyzkoušet širokou nabídku profesionálních digitálních jednookých zrcadlovek včetně oceňovaného fotoaparátu formátu FX, přístroje Nikon D850, který s rozsahem citlivostí ISO 64–25 600 a 45,7 milionu pixelů poskytuje špičkovou kombinaci rozlišení, rychlosti a citlivosti k působení světla. Pro bližší seznámení bude k dispozici rovněž široká nabídka fotoaparátů Nikon a objektivů NIKKOR, jako je například nedávno uvedený fotoaparát pro začátečníky D3500, kompaktní fotoaparát s velkým rozsahem zoomu COOLPIX P1000, stejně jako výkonný superteleobjektiv AF-S NIKKOR 500 mm f/5,6E PF ED VR a objektiv AF-S NIKKOR 180–400 f/4E TC1,4 FL ED – první teleobjektiv v řadě objektivů NIKKOR vybavený vestavěným telekonvertorem se zvětšením 1,4×.

Photokina 2018

Na stánku společnosti Nikon budou přítomni rovněž někteří z nejlepších fotografů v oboru, kteří budou sdílet své zkušenosti z fotografování vybavením Nikon. Evropský ambasador značky Nikon a známý tvůrčí fotograf David Yarrow bude hovořit o své evokující a strhující fotografii života na zemi a náročné cestě, kterou musel vykonat pro dosažení svého unikátního tvůrčího stylu. Další evropská ambasadorka značky Nikon, původem z Itálie, svatební fotografka Nadia Meli, přiblíží své zkušenosti z testování nového systému Nikon Z a jeho kompatibility s novými a stávajícími objektivy NIKKOR. Letošní hvězdnou řadu fotografů doplní britský fotograf a filmový tvůrce Rob Whitworth, stoupající hvězda Jamari Lior, oceňovaný fotograf a filmař Pep Bonet, ambasador společnosti Nikon Nordic Frøydis Geithus a sportovní fotograf a fotoreportér Lukas Schulze.

Dirk Jasper, Product Marketing Manager u společnosti Nikon Europe, komentuje:
„Náš nový systém mirrorless je známkou našeho úsilí o dosažení nové dimenze v oblasti optické výkonnosti posunutím hranic rozlišení, kvality a nabídky nové úrovně možností tvůrcům zkoumajícím nové projekty. Nikon má řešení pro každého fotografa a návštěvníci se budou moci seznámit s novým systémem společně s našimi dalšími špičkovými výrobky v oboru.

A navíc díky úžasným řečníkům, kteří budou sdílet své fotografické zkušenosti, výzvy a rady na stánku společnosti Nikon, bude tento rok bezpochyby tou doposud nejlepší Photokinou.“

Výstava Photokina je otevřena pro veřejnost od 26. do 29. září 2018. Nejnovější aktuality, názory a plán přednášek našich řečníků naleznete na našem Twitteru @NikonEurope. Připojte se ke konverzaci na Twitteru #NikonPhotokina.


Sdílej

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *