Dan Vojtěch fotí flatland

Pokud nevíte, co je to flatland, a nic vám neříká jméno Daniel Vojtěch, určitě byste se měli podívat na následující video. Z něj možná pochopíte, o čem je flatland. My vám navíc můžeme sdělit, že Dan Vojtěch je výraznou tváří mladé generace českých fotografů a na našem webu o něm ještě určitě uslyšíte. Teď se kochejte…


Sdílej

5 komentáře

  1. Moc pěkné obrázky. Dostalo mě, jak tu D3 s rybém okem jen tak ležérně držel jednou rukou u země a i tak se trefil do hloubky ostrosti a ani ruka se mu neklepla… (to, že rybí oka ji mají HO nesrovnatelně větší než teleobjektivy samozřejmě vím ale i tak…).

    Škoda, že už je dávno po té výstavě v Czech Photo Gallery o které v tom videu mluví. Rád bych se šel kouknout.

    Tomash.

  2. Super,mám rád flatland,škoda že se mu nikdo u nás v okolí nevěnuje.Určo bych zkusil nějakou fotečku.Video obsahuje pár nápadů a rad pro amatéry jako jsem já.Nemám sice D3 jako Dan ale jezdil sem freestyle,až sem se dostal k focení jako amatér.Inspirující.Přeji mnoho úspěchů Danovi i Dominikovi,jen tak dál .))

  3. Tomash – takhle fotit s rybim okem neni nic neobvykleho, v podstate staci MF fish eye a pokud se spravne nastavi hloubka ostrosti byva vse ostre od nuly (temer) po nekonecno (vzdy) ;)

  4. Ahoj,
    1. Dík za zajímavé video
    2. Netušíte někdo co používá Dan za filtry (4:10) Líbí se mi ten sucháčovej systém.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *