Aktuální informace, týkající se uvedení nových fotoaparátů na trh

Tokio: Společnost Nikon Corporation dnes oznámila zpoždění v uvedení nových digitálních fotoaparátů a následky nedávného zemětřesení v provincii Kumamoto.

Opožděné uvedení nových digitálních fotoaparátů na trh

Nové kompaktní fotoaparáty COOLPIX A300 a B500 budou k dispozici v květnu 2016, COOLPIX A900 a B700 až v červnu 2016 a kamery Nikon KeyMission 360 v říjnu 2016 z důvodu nezbytných softwarových úprav. Uvedení fotoaparátů COOLPIX se plánovalo na duben a uvedení akční kamery KeyMission 360 na jaro 2016.

Také prémiové kompaktní fotoaparáty Nikon DL18-50 f/1.8-2.8, DL24-85 f/1.8-2.8 a DL24-500 f/2.8-5.6 budou uvedeny na trh později z důvodu závažných problémů s integrovaným obvodem pro zpracování obrazu, který je zabudovaný v těchto třech nových digitálních fotoaparátech. Původně bylo uvedení těchto fotoaparátů plánováno na červen 2016.

Nový termín pro uvedení těchto modelů nebyl zatím stanoven. Jakmile bude známý, budeme vás neprodleně informovat.

Následky zemětřesení v provincii Kumamoto

Série zemětřesení, která se spustila 14. dubna v provincii Kumamoto v Japonsku, zasáhla dodavatele dílů používaných ve výrobcích Nikon, jakými jsou například zrcadlovky, objektivy a kompaktní fotoaparáty. Tato událost bude mít nevyhnutelný dopad na naši výrobu a dodávky produktů. V současné době společnost Nikon prověřuje situaci a o dalších podrobnostech vás budeme informovat.

Omlouváme se všem našim zákazníkům, obchodním partnerům a všem, kteří měli zájem o tyto konkrétní modely. Vynakládáme maximální úsilí, abychom produkty uvedli na trh v co nebližším termínu, aniž by byla ohrožena kvalita a celková spokojenost s produkty značky Nikon.


Sdílej

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *