Nikon Show – na hodinku s Honzou Kozákem a jeho hosty

Pořad videorozhovorů Nikon Show, kterým provází Honza Kozák, aby ho ve spolupráci s režisérem, kameramanem a střihačem v jedné osobě, Martinem Přívratským, následně mohli zveřejnit na youtubovém kanálu Nikonu, se před pár dny přehoupl přes první desítku dílů. I když jsme na Nikonblogu na většinu epizod upoutávali, tvůrci tohoto pořadu jsou neúnavní, tudíž se pojďme podívat na dvě nová videa – na dva nové rozhovory.

Ve známost se dává…

Nic ve zlém, ale pokud neznáte Miloše Nejezchleba, přesněji tedy jeho tvorbu nebo alespoň některé z jeho nejpublikovanějších fotografií, je docela možné, že jste tak trochu zaspali dobu :-) I když… vy jste možná jen doposud nevěděli, kdo je autorem těchto známých fotek. Tvorba Miloše Nejezchleba má pro diváka jednu zajímavou výhodu nebo spíše vlastnost, a totiž to, že tento autor vytváří jen doslova jednotky fotografií ročně. S jeho dílem se tak můžete seznámit doslova do nejmenšího detailu. Ale to už předbíhám – podívejte se na rozhovor Honzy Kozáka, a udělejte si názor sami.


Rozhovor v zoo

Z Jižní Moravy od Miloše Nejezchleba je to už jen skok na Slovensko, kam se štáb Nikon Show vydal za Tomášem Hulíkem – známým fotografem, kameramanem, režisérem, dokumentaristou, environmentalistou, a už nějakou dobu také ředitelem bratislavské zoologické zahrady. Jak jistě tušíte, povídání bude o focení a natáčení v přírodě, o divokých zvířatech i tak trochu zvířatech mezi námi lidmi. A že tento rozhovor nemůže skončit jinak než nad otevřeným National Geographicem, to je jaksi nasnadě.

Sdílej

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *