OŽIVENO: Xtasy Glamour Photo & Dance Festival se odkládá

Bohužel jsme do redakce Nikonblogu právě dostali zprávu, že festival glamour fotografie se v původně plánovaném termínu konat nebude. Přečtěte si zdůvodnění prezidenta festivalu Jiřího Macháčka:

„Vážení,

dovolujeme si vás informovat, že se management XTASY na základě četných podnětů ze strany fotografů, partnerů i samotných návštěvníků rozhodnul festival výrazně rozšířit a obohatit jej o další program. Tato příprava však vyžaduje časový prostor, a proto byl ze strategických důvodů změněn termín konání akce.

Sledujte www stránky a Facebook festivalu, budeme vás pravidelně informovat o přípravách a novinkách.

Těšíme se na vás 8. června 2013 a věříme, že nám zachováte přízeň.

Děkuji za pochopení a omlouváme se za případné komplikace,

Jiří Macháček
Prezident festivalu XTASY“

Litujeme, ale následující původní text článku již proto neplatí. Snad tedy příští rok…

Zejména u mužské části populace je glamour fotografie jedním z nejoblíbenějších žánrů, byť je třeba dodat, že se mu věnuje také nejedna fotografka. Patříte-li mezi fanoušky této atraktivní – ale nijak snadné – fotografické „disciplíny“, měli byste vědět, že ve dnech 28. 8. až 1. 9. 2012 se v Praze a na Okoři bude konat akce, která aspiruje na největší evropskou glamour událost – Xtasy Glamour Photo & Dance Festival.

Ročník 2012 je věnován tématu HOT & WILD!, kterému také budou přizpůsobeny rozmanité fotoscény vybavené profesionální světelnou technikou. Jen pro ilustraci – najdete zde „stejdže“ Wild Cats, Factory Gym, Ferrari Stage, Hard Rock Star, Playboy Stage a další.

Nikon pro glamour fotografy

Program festivalu je samozřejmě mnohem rozsáhlejší – doporučujeme ponořit se do studia webu www.xtasy.eu, kde najdete všechny potřebné informace.

Jedním z partnerů této akce je také společnost Nikon, která zde bude prezentovat fototechniku, jež bude ve VIP sekci také k zapůjčení. Nikon zde bude mít školitele Filipa Bartáka a promotéry. Aby toho ale nebylo málo, všem příznivcům této značky nabízí Nikon slevu 20 %, kterou uplatníte při registraci na Xtasy Glamour Photo & Dance Festival vložením kódu ze slevovém kupónu níže.


Sdílej

Jeden komentář

  1. Tento festival vypadá velmi zajímavě, osobně jsem ho bohužel nenavštívila, narazila jsem na něj až teď tady, ale doufám, že se bude konat i v příštích letech.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *