Nikon Z fc v limitované edici Heralbony

Tisková zpráva

Amsterdam, Nizozemsko, 12. září 2024: Společnost Nikon s potěšením uvádí limitovanou verzi fotoaparátu Nikon Z fc, model Nikon | HERALBONY Z fc s originálním designem, který byl vytvořen umělci ze společnosti HERALBONY Co., Ltd. (HERALBONY). Tento exkluzivní model bude k dispozici pouze na Nikon Store.

Nikon | HERALBONY Z fc
Nikon | HERALBONY Z fc

HERALBONY je společnost zaměřená na vytváření nových hodnot a kultury prostřednictvím umění. Nikon se inspiroval projektem „Radiate Your Colour“ společnosti HERALBONY a její rozsáhlou licencovanou uměleckou sbírkou vytvořenou umělci a tato sdílená vize vedla k naší spolupráci. S přístrojem Z fc s unikátním grafickým designem věříme, že fotoaparát bude sloužit nejen jako nástroj pro zachycování okamžiků a nálad, ale rovněž jako prostředek umožňující vyjádřit jednotlivcům jejich vlastní jedinečnost.

Nikon Z fc je všestranný výkonný fotoaparát s designem inspirovaným historickými modely fotoaparátů Nikon. Díky originálnímu designu limitované edice bude přístroj populární zejména mezi mladými tvůrci.

Díky této spolupráci byla pečlivě vybrána čtyři umělecká díla z celkem více než 2 000 položek licencované kolekce HERALBONY, která budou součástí limitované edice* fotoaparátu Z fc. Nyní si můžete vybrat fotoaparát s designem, se kterým maximálně souzníte.

Nikon si klade za cíl dále rozšiřovat možnosti vyjádření prostřednictvím obrazu a přispívat k rozvoji obrazové kultury v budoucnosti.

Společnost HERALBONY

HERALBONY je značka pracující s umělci s neurodiverzitou a postižením s cílem změnit obraz „neurodiverzity“ mezi lidmi. Společnost spravuje autorská práva více než 2 000 uměleckých děl vytvořených těmito umělci a začleňuje je do různých oborů podnikání. Společnost HERALBONY poskytuje umělcům udržitelnou podnikatelskou platformu a usnadňuje jejich spolupráci s firmami, přičemž umělci získávají licenční poplatky za použití jejich prací.

Jejich podnikání je rozmanité a zahrnuje množství iniciativ. Kromě vlastní značky „HERALBONY“, která propaguje nový životní styl prostřednictvím umění podporujícího společenské změny, nabízí společnost HERALBONY tvůrčí produkci s licencemi na umělecká díla a školicí programy pro zaměstnance na podporu iniciativ DE&I (diverzita, rovnost a inkluze). Rovněž provozují uměleckou galerii v japonském městě Morioka, „HERALBONY GALLERY“, která prezentuje nové normy a kulturu prostřednictvím umění.

Cílem projektu HERALBONY je překonat předsudky, které rozdělují svět okolo nás, a pokračovat v představování těchto zářivých talentů všemi dostupnými způsoby.

Webové stránky společnosti HERALBONY: https://www.heralbony.jp/en

Nikon | HERALBONY Z fc – více informací a e-shop zde

Doporučená prodejní cena: 34 990 Kč

Sdílej

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *